Je bent erg enthousiast geworden over de Cross Duatlon in Asten, maar je hebt één klein probleem. Je kan door omstandigheden niet mountainbiken of niet hardlopen. Dat kan natuurlijk gebeuren! Maar het mooie is dat “problemen”, geen problemen zijn maar uitdagingen en deze kunnen makkelijk opgelost worden. Het zou mooi zijn als wij jou welkom mogen heten bij de leukste cross duatlon die tussen kerst en oud & nieuw plaats vindt. Daarom willen wij als organisatie meedenken hoe jij een maatje kan vinden!

Duo of trio

Het is namelijk mogelijk om aan de lange afstand met een duo of trio mee te doen. Mocht jij nu in je omgeving geen maatje kunnen vinden, laat het ons dan weten. Wij zullen een lijst van deelnemers gaan samenstellen die op zoek zijn naar een partner.

Fiets huren?

Ben jij op zoek naar een geschikte mountainbike? Een makkelijke oplossing is om een mountainbike te huren, zodat jij met een goede fiets kan deelnemen. Wil jij een mountainbike gaan huren? Stuur ons even een mail, dan brengen we je in contact met een geschikte partij.

Zoek je een maatje?

Ben jij op zoek naar een maatje? Stuur dan een email naar info@crosstriatlonasten.nl met jouw contactgegevens en vermeld of jij een mountainbiker of hardloper bent. Dan brengen wij jou in contact met andere sporters die op zoek zijn naar een partner.

Meedoen = Winnen

Tof dat jij mee gaat doen aan de Cross Duatlon in Asten! Claim je plek hier.