Selecteer een pagina

Hoe tof is het als jij samen met je vrienden of collega’s deelneemt aan een event! Misschien heb je dat al vaker gedaan, maar het is zo leuk om met elkaar te sporten, een event te beleven en dit ook te kunnen delen. Ga daarom aan de slag en mobiliseer je vrienden, sportmaten of collega’s!

Wij willen jou uitdagen om samen met jouw vrienden, sportmaatjes of collega’s naar dit event te komen. Omdat wij het tof vinden dat er zoveel mogelijk mensen kennis gaan maken met de Cross Duatlon in Asten willen wij dit belonen als jij een grote groep weet te mobiliseren. Mocht jij de grootste groep sporters weten te mobiliseren, dan win samen met je team de mountainbike clinic van Sanne van Paassen!

Waarom samen meedoen?

Samen een doel nastreven, vitaal leven, teambuilding en gewoon samen een te gekke dag beleven, dat zijn allemaal redenen om samen deel te nemen aan de Cross Duatlon Asten.

Wij vinden het al super vet als je deelneemt, maar hoe leuk zou het zijn om dit samen met je vrienden, collega’s of sportmaten te doen? Omdat wij het super gaaf vinden dat jij een grote groep weet te mobiliseren, willen wij jou hiervoor belonen. Wij geven namelijk een mountainbike clinic weg met Sanne van Paassen.

Mountainbike clinic

Mocht je de meeste mensen in je team weten te mobiliseren dan win je de mountainbike clinic met Sanne van Paassen die vanuit Vlierden zal plaats vinden. Tijdens deze clinic gaan we aan de slag met zowel je technische, maar ook de mentale skills. Jij gaat ervaren hoe jij de makkelijkste sportieve winst kan boeken!

Bij iedere inschrijving kan je een teamnaam vermelden. We tellen het aantal deelnemers die dezelfde teamnaam hebben geregistreerd. Je kan ook met een duo of trio mee doen aan de duatlon. Mocht dit het geval zijn binnen jouw team, dan gelden dit voor twee of drie deelnemers.

Praktische details

cross duatlon asten

>>>Meer informatie vind je hier. 

Estafette

Tijdens de Cross Duatlon is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de lange en korte afstand. Het is zelfs mogelijk om aan de lange afstand als estafette deel te nemen. Zowel als duo alsook als trio, zodat je de mogelijkheid hebt om alleen een loop of fiets onderdeel te doen.

Klassement

Via onze website houden wij bij welke groepen zich al hebben ingeschreven en met hoeveel deelnemers zij hebben ingeschreven. Zo kun jezelf in de gaten houden of je de mountainbike clinic wint, leuk toch?

Meedoen = Winnen

Tof dat jij mee gaat doen aan de Cross Duatlon in Asten. Claim je plek hier. 

Tot de 29e!